4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka policija opet ‘ulovila’ preinačena vozila i ‘driftere’! Kod autopraonice prema Nemetinu, razgovor!

1 min read
- U užem centru Osijeka zatečena su tri vozača osobnih automobila koji su upravljali svojim vozilima tako da su proklizavali kotačima.

Policija u Osijeku je nastavila sa ‘skidanjem’ sa ceste preinačenih vozila. Ovog tjedna su ‘pala’ vozila preinačenih ‘auspuha’ i svjetala, a bilo je prethodnih navrata i spuštenih vozila, raznih neodgovarajućih dijelova. Ovoga puta bilo je i preventivnog djelovanja, razgovora s vozačima koji se okupljaju na pojedinim lokacijama u Osijeku i ‘driftaju’.

– Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske su od 22. do 24. rujna proveli pojačan nadzor vozila u cilju utvrđivanja prekršaja vozača koji stvaraju prekomjernu buku te narušavaju javni red i mir – javlja policija iz Osijeka i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Slijedom navedenog na dva vozila utvrđeni su veći nedostaci i to: na motociklu je preinačen ispušni sustavu uklanjanjem prigušivača zvuka, odnosno ugrađen je ispušni sustav koji nije upisan za predmetno vozilo, dok su na osobnom automobilu utvrđene preinake ispušnog sustava i preinake na svjetlosnoj signalizaciji koja nije odobrena.

– U užem centru Osijeka zatečena su tri vozača osobnih automobila koji su upravljali svojim vozilima tako da su proklizavali kotačima.

– Obišle su se sve poznate lokacije na kojima se okupljaju vlasnici preinačenih vozila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Na prostoru autopraonice u Vukovarskoj ulici u blizini Nemetina održan je kraći razgovor s vlasnicima vozila kojom prilikom im je skrenuta pozornost na pridržavanje prometnih propisa kao i na daljnje provođenje akcije – zaključuje policija u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)