22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Strašno! U nesreći dva motocikla dvije osobe poginule!

2 min read
Riječ je o cesti D38. U tijeku je očevid, a do kada je zatvorena cesta za promet.

UPDATE, 9.10.’23. u 7 SATI – Poslije obavljenog očevida prometne nesreće sa smrtnim stradavanjem dvojice motociklista, policija je priopćila detalje tragedije…

– U nedjelju 8. listopada 2023. oko 14.10 sati između mjesta Sovski Dol i Paka, 56-godišnji vozač koji je upravljao motociklom, izlaskom iz zavoja ulijevo pretjecao je osobni automobil kojim je upravljao 73-godišnjak… – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …iako navedenu radnju pretjecanja nije mogao obaviti s obzirom na karakteristike ceste i postojeće okolnosti (više uzastopnih zavoja te smanjene preglednosti i kolnika u padu) uslijed čega je prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio motocikla, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak.

– U prometnoj nesreći smrtno su stradali 22-godišnjak i 56-godišnjak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očevidom je rukovodila državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Požegi, a u vremenu od 14.40 do 19 sati državna cesta D-38 je bila zatvorena za sav promet i on se odvijao alternativnim pravcima – zaključuje se.

Foto: PU PSŽ (screenshot)


Dvije osobe su poginule. Dvije osobe su smrtno stradale u prometnoj nesreći dva motocikla, danas oko 14 sati, javljeno je iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske. Nesreća se dogodila na cesti Sovski Dol – Paka u Požeško-slavonskoj županiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Riječ je o cesti D38. U tijeku je očevid, a do kada je zatvorena cesta za promet.

Neslužbene informacije kazuju da je riječ o o motociklistima s područja Brodsko-posavske županije.

Drugo za sada ništa nije poznato o okolnostima i uzrocima prometne nesreće. Sve do okončanja očevida.

Uskoro više informacija…

Foto: Pixabay (ilustracija)