30. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ulov policije: Heroin, 11 stabljika i više od kilogram i pol ‘trave’, skoro 62 kg duhana…

1 min read
- Protiv 55-godišnjaka i 33-godišnjaka slijede prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku te Općinskom sudu u Đakovu - zaključuje se.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 55-godišnjak počinio kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“ te prekršaj iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok je 33-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te prekršaj iz članka 27. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana – javlja jutros policija iz Osijeka i pojašnjava…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naime, temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku jučer su na širem području Đakova obavljene pretrage domova i drugih prostorija kojima se koriste 55-godišnjak i 33-godišnjak kao i prijevoznog sredstva kojim se koristi 55-godišnjak.

– Tijekom pretraga policijski službenici su pronašli i uz potvrdu oduzeli ukupno 22,35 grama heroina, 11 stabljika konoplje, 1.753 grama marihuane, 61,8 kilograma duhana, 3.400 vrećica za pakiranje duhana, dvije digitalne vage te dvije zračne puške.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 55-godišnjaka i 33-godišnjaka slijede prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku te Općinskom sudu u Đakovu – zaključuje se.

Foto: PU OBŽ (screenshot)