4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Polaganje mu zabranjeno do 2025., a on svejedno za volanom! I u parkirani automobil – ‘dum’!

1 min read
- Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu - zaključuje policija.

– Jučer, 16. listopada u 17.20 sati u Slavonskom Brodu, u Ulici Ivana Velikanovića dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je jedan od sudionika napustio mjesto događaja. Policijski službenici su ubrzo pronašli 20-godišnjeg počinitelja koji je prouzrokovao prometnu nesreću – javlja policija, a ‘nabolje’ tek slijedi…

– Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo tako što je 20-godišnjak izgubio nadzor nad vozilom, te udario u parkirani automobil na kolnom ulazu (vlasništvo 48-godišnjaka), nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Daljnjim provjerama je utvrđeno da je 20-godišnjak upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i u vrijeme dok mu je određena zabrana da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole do veljače 2025. godine.

– Nadalje, obzirom da je počinitelj prometni recidivist, odnosno učestali ponavljač istovrsnih prometnih prekršaja, isti je uhićen i priveden u policiju, te mu je sukladno zakonskim propisima privremeno oduzet automobil kojim je upravljao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)