4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvara se Domino’s Pizza u Osijeku! Prvih 100 dobiva ‘bespla’ pizzu!

2 min read
...danas, 19.10. u Retail Parku Gacka svoja vrata, i to prva u Slavoniji, otvara Domino's Pizza. Iz kompanije poručuju da ovaj objekt otvaraju sa velikim ponosom jer je to prvi Domino's van Zagreba...

– Sigurno ste do sada već posjetili u svibnju otvoreni Retail park Gacka. Lociran je na odličnoj poziciji Osijeku, pripada gradskoj četvrti Industrijska četvrt, a nalazi se naposredno uz najveće, najprostranjenije i najnapučenije osječko naselje Sjenjak – javljaju iz RC Gacka i dodaju…

– Do sada su na ovoj lokaciji svoja vrata otvorili dm, Hervis, Pepco, sada već dobro poznati i među mlađom populacijom omiljeni Sinsay, ali i isto tako popularan brand za mlade House kojega do tada nije bilo u Osijeku, na preko 600 kvadrata Sancta Domenica,  Knjižara Znanje te caffe bar Gacka caffe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– No, danas, 19.10. u Retail Parku Gacka svoja vrata, i to prva u Slavoniji, otvara Domino’s Pizza. Iz kompanije poručuju da ovaj objekt otvaraju sa velikim ponosom jer je to prvi Domino’s van Zagreba, grada u kojem u započeli svoju Domino’s Hrvatsku priču, i to ne tako davne 2020.godine.

– Domino’s Pizza brand postoji od 1960. godine te danas broji preko 18.000 poslovnica u svijetu. Domino’s je number 1 pizza brend u svijetu te je poznat po svojoj brzoj dostavi i kvalitetnim pizzama. Ovaj prostor u Osijeku sastoji se od manjeg broja sjedećih mjesta unutra, a ispred se nalazi terasa sa oko 40 sjedećih mjesta što će zasigurno zadovoljiti potrebe njihovih posjetitelja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Povodom otvorenja, u petak 20.10.2023., našim sugrađanima Domino’s Pizza nudit će akciju od 16 do 18 sati i to na način da će prvih 100 posjetitelja dobiti BESPLATNU PIZZU, a nakon toga do zatvaranja će u ponudi biti pizze Classic veličine za 2,99 eur (bilo koji okus)… a sve to popraćeno odličnom glazbom DJ-a – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)