18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Eksplozija plinske peći u Osijeku!? Dvije osobe odvezene u KBC Osijek!

2 min read
Dvije su osobe ozlijeđene i odvezene hitno u KBC Osijek, no o kvalifikacijama njihovih ozljeda za sada nemamo informacija. Doznajemo kako je riječ o muškoj osobi '50. godište i ženskoj osobi '83. godište.

UPDATE, 30.10.’23. u 12 sati – Jučer, u Osijeku u stanu 73-godišnjaka došlo je do eksplozije plina. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je došlo do nekontroliranog istjecanja gradskog plina te stvaranja velike koncentracije i nastajanja eksplozivne smjese koja je aktivirana u trenutku kada je 73-godišnjak s daljinskim uređajem uključio TV prijemnik – javlja danas policija i nastavlja…

– Uslijed eksplozije i požara 73-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također, došlo je do rušenja zida susjedovog stana uslijed čega je 40-godišnjakinja s iste adrese zadobila lake tjelesne ozljede.

– Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka.

– Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor zaštite od požara u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko-baranjske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Materijalna šteta cijeni se na oko 12.000 eura – zaključuje se.

Neslužbeno, sve se dogodilo u Savskoj ulici u Osijeku.

Foto: Pixabay (ilustracija)

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

PRVA INFORMACIJA – Policija potvrđuje događaj, potvrđuje intervenciju i dojavu, no o uzroku do okončanja očevida ne mogu reći ništa. Dojava o eksploziji stigla je danas malo prije 15 sati, dojava o eksploziji u Savskoj ulici u Osijeku, nakon čega su sve žurne službe izašle na teren.

Neslužbeno se doznaje kako se sumnja u eksploziju plinske peći, iako su se mogle čuti i informacije o eksploziji plinske boce. No, neslužbeno doznajemo, to nije sumnja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dvije su osobe ozlijeđene i odvezene hitno u KBC Osijek, no o kvalifikacijama njihovih ozljeda za sada nemamo informacija. Doznajemo kako je riječ o muškoj osobi ’50. godište i ženskoj osobi ’83. godište.

Više informacija bit će dostupno sutra tijekom prijepodneva, a nakon što policija i mjerodavni na licu mjesta na dnevnom svjetlu obave očevid.

Foto: Pixabay (ilustracija)