6. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Ima ih i koji nude službeni automobil, mobitel, laptop, tablet…

3 min read
Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Specijalista istraživanja i razvoja (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijave se zaprimaju do 03.12.2023. Opis posla uključuje obavljanje poslova razvoja novih i unapređenje postojećih sirovina, ambalaže, proizvoda i tehnologija u skladu s planovima. Za ovaj je posao potrebno minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima razvoja proizvoda u sličnim ili istim djelatnostima. Prijavite se putem linka.

Deltron d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu i Osijeku. Prijave se zaprimaju do 25.11.2023. Poslodavac nudi odličnu atmosferu u modernim i lijepim uredima, plaćen vrtić za djecu zaposlenika, Multisport karticu te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Amtest d.o.o. zapošljava Servisnog inženjera (m/ž) u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. U opisu posla je instalacija i održavanje opreme iz  programa kod njihovih korisnika te dijagnoza i otklanjanje kvarova. Poslodavac nudi službeni auto. Prijavite se putem linka do 11.11.2023.

CC PORTER Sp. Z o.o traži kandidata za poziciju Quality Control specialist with Croatian language (m/ž) za 100% rad od kuće. Opis posla uključuje slušanje, verifikaciju, transkripciju i vrednovanje razgovora na njemačkom prema zadanim politikama i procedurama. Prijavite se putem linka do 15.12.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar u prodavaonici (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Izabranom kandidatu nude redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 18.11.2023.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za budućnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Gi Group staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 13.11.2023. Od kandidata se očekuje prijateljska otvorenost i komunikativnost za rad s korisnicima, koja uključuje strpljenje i slušanje te spremnost na rad na terenu. Poslodavac nudi službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet. Prijavite se putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Krone Consulting zapošljava na poziciji Test Engineer (m/ž) za rad od kuće. Vaše odgovornosti uključuju razvoj i izvedbu testnih slučajeva, scenarija, planova i procedura. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme te 13. i 14. plaću. Možete se prijaviti do 13.11.2023. putem brze prijave.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Posao se obavlja u 100% od kuće. Prijave se zaprimaju do 24.11.2023. U opisu posla nalazi se poslovna ugodna telefonska komunikacija na izvornom njemačkom jeziku u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)