1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policijski službenik gol do pasa, konobaru ‘u lice’: “Je*** ti sve mrtvo”

1 min read
Konobar ga je, doznaje 24sata, potom rukama odgurnuo od sebe, policajac pao i srušio nekoliko stolova s bocama i čašama.

Policija je 24sata potvrdila događa, potvrdila kako je protiv policijskog službenika podnesen Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka. Jer, teže je povrijedio dužnost, a i čeka ga kazna od 300 eura, doznaju. Naime, ‘show’ se dogodio u kafiću u Novoj Gradiški.

Divljao je u kafiću u samom centru grada, pod prozorom ureda gradonačelnika, doznaje 24sata, dodajući da je bio pod utjecajem alkohola od 1,91 promila, da je remetio javni red i mir, više puta skidao majicu i bio gol do pasa u nazočnosti više gostiju, da bi se zaposleniku kafića ‘unio u lice’ te mu je rekao: ‘Je*** ti sve mrtvo’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Konobar ga je, doznaje 24sata, potom rukama odgurnuo od sebe, policajac pao i srušio nekoliko stolova s bocama i čašama.

Neće jedini biti kažnjen, doznaje se. Kazna čeka i psolovđu kafića, od 100 eura, jer nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti. A kažnjen je i konobar, također sa 100 eura, jer je okrivljenom pijanom policajcu nastavio točiti alkohol.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other