14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rotacije prijepodne kod KBC-a! U posjete došli premijer i ministar zdravstva!

1 min read
- Jutros smo ministar Beroš i ja bili u Osijeku, i dalje je na intezivnoj skrbi, ali se oporavlja i mi mu želimo brz oporavak - kazao je na početku sjednice premijer Andrej Plenković.

U neposrednoj blizini osječkog KBC-a rotacijska svjetla brojnih vozila jutros su potegla pitanja građana o tome što se događa u Donjem gradu u Osijeku. Ali, kako doznajemo ‘crna kronika’ nije. Već posjete. Nsprovjerenu informaciju imali smo još tada, a sada je i sam premijer Andrej Plenković u Zagrebu rekao kako su u bolnici bili on i ministar zdravstva Vili Beroš. Kazao je to na današnjoj sjednici Vlade.

Išli su posjet bivšem ministru obrane Mariju Banožiću, koji se oporavlja nakon prometne nesreće nedaleko Vinkovaca, a premijer je došao sukladno ranijoj najavi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Najprije da se još jednom osvrnem na tragičnu nesreću koja se dogodila, u kojoj je, nažalost, smrtno stradao Goran Šarić… Izražavamo još jednom sućut obitelj, a teško je ozlijeđen ministar Banožić – kazao je Plenković, potom otkrio i spomenutu informaciju…

– Jutros smo ministar Beroš i ja bili u Osijeku. I dalje je na intezivnoj skrbi, ali se oporavlja i mi mu želimo brz oporavak – kazao je na početku sjednice premijer Andrej Plenković.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)