1. prosinca 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bez vozačke, prometne, pijan…, ‘mlatnuo’ autom u kante, parkirano vozilo, pa ‘zdimio’ oko 2,5 km!

1 min read
- Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga oko 23.20 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića zaustavili policijski službenici.
otpad kante smeće

Nije imao vozačku, nije važila ni prometna automobilu… Naravno da je bio pijan. ‘Izmasakrirao’ je automobilom kante za otpad, ‘kresnuo’ potom i vozilo na parkingu pa se dao u bijeg. U tih 10 minuta koliko je policiji trebalo da ga pronađe, ‘zdimio’ je ovaj slavonski mladić nekoliko ulica dalje, a Google Maps će reći da bi to moglo biti cca. 2,5 kilometra.

– U nedjelju 19. studenoga 2023. oko 23.10 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 22-godišnji vozač  je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,61 promil upravljao osobnim automobilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole te je uslijed neprilagođene brzine udario desnim kotačima u betonski rubnik i sletio s kolnika, udario u dvije PVC kante za komunalni otpad, a potom u parkirani osobni automobil u vlasništvu 42-godišnjaka – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga oko 23.20 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića zaustavili policijski službenici.

– Nadalje, 22-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)