2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Veliki Lothar Matthaeus smatra da je dovođenje Nenada Bjelice u Berlin rizik za Union…

1 min read
- Netko tko nikada nije bio trener u Bundesligi bi trebao spašavati Union Berlin, to je težak i vrlo osjetljiv zadatak - kazao je Matthaeus.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Pixabay (ilustracija)

Veliki i legendarni igrač, njemački reprezentativac i član Bayerna s možda najviše godina na travnjaku, kritički je progovorio za tamošnje medije o dolasku Nenada Bjelice za trenera Uniona iz Berlina. Bjelica je, postao trener Bundesligaša na 17. mjestu ljestvice, ali je Bjelica 8. trener u Bundesligi ikada. Poznavajući ga još kao igrača, Bjelici je dolazak u Bundesligu kao trener, poslije igranja za Kaiserslautern, bila velika želja. Uspio je, ali Lothar Matthaeus nije siguran da je to dobar potez. Lothar Matthaeus je u ovom trenutku stručni komentator za njemački Sky Sports.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iz Berlina predsjednik kluba Dirk Zingler govori kako su dobili iskusnog trenera koji je radio u različitim državama, koji ima jasnu ideju na koji način želi voditi momčad i kakav bi nogomet trebali igrati, ali to o treneru Osijeka, Austrije, Lustenaua, WAC-a, Spezije, Lecha, Trabzonspora…, ne misli i Lothar Matthaeus.

– On još ne poznaje Bundesligu, osim kao igrač. No, to je bilo jako davno – rekao je Matthaeus i nastavio…

– Netko tko nikada nije bio trener u Bundesligi bi trebao spašavati Union Berlin, to je težak i vrlo osjetljiv zadatak – kazao je Matthaeus.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, Osječanin će premijeru na klupi Uniona imati u utakmici 5. kola skupine C Lige prvaka, kod portugalske Brage.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)