5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Benetton, Bonavia, Magnolija…

3 min read
Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu (m/ž). Nude se prilike za napredovanje,razne stimulacije i bonusi na plaću. U opis posla spada obavljanje blagajničkih poslova i komunikacija s gostima kluba. Kandidat treba imati završenu srednju školu i biti komunikativna osoba koja je spremna na timski rad. Mjesto rada je Čepin. Prijavite se na link do 10.12.2023.

Deltron d.o.o. traži osobu na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž). Poslodavac nudi odličnu atmosferu na poslu i nagrade za poslovne uspjehe. U opis posla ulazi širenje prodajne mreže i p provedba aktivnosti s ciljem povećanja uspješnosti poslovanja. Idealni kandidat je komunikativna  osoba s minimalno SSS i vozačkom dozvolom B kategorije. Mjesto rada su Zagreb i Osijek. Prijavite se putem linka do 12.12.2023.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

ValTech traži Brusača (m/ž). Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Neki od zadataka na ovoj poziciji su rukovanje brusilicama u alatnici i redovito održavanje strojeva. Radno iskustvo nije potrebno. Mjesto rada je Sveti Đurađ. Kandidat treba imati završene niže razrede osnovne škole. Prijavite se putem linka do 31.12.2023.

ADECCO HRVATSKA zapošljava na poziciji Dentalni tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu četverogodišnju srednju školu i radno isksutvo od dvije godine. U opis posla spada izrada različitih dentalnih proteza prema modelima usne šupljine. Prijavite se do 15.12.2023. na link.

EURO REFLEX traži osobu na poziciji Operater na robotu za zavarivanje (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno.  Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu. U opis posla spada upravljanje robotom za zavarivanje i montiranje dijelova koji trebaju biti zavareni. Prijavite se do 29.12.2023.  na link.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BENETTON TEKSTIL zapošljava na poziciji Djelatnik za rad u tekstilnoj industriji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada šivanje pletenih odjevnih predmeta i rad s tekstilnim strojevima.Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Prijavite se do 28.12.2023. na link.

MAGNOLIJA j.d.o.o. traži osobu na poziciji Spremač (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Glavni zadaci na ovoj poziciji su čišćenje restorana i peglanje. Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Prijavite se do 28.12.2023. na link.

EM tehnologija d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač dostavnog vozila b kategorije (m/ž). Mjesto rada je Valpovo. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada utovar robe u dostavno vozilo i dostava robe kupcima. Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Prijavite se do 10.12.2023. na link.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BONAVIA d.o.o. traži osobu na poziciji Glavni računovođa (m/ž). Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Zadatak na ovoj poziciji je vođenje računovodstvenih poslova. Kandidat treba ima pet godina radnog iskustva i minimalno zavšenu četverogodišnju srednju školu . Mjesto rada je Tenja. Prijavite se do 10.12.2023. na link.

OBITELJSKI DOM ZLATNE GODINE traži Njegovatelja (m/ž). Poslodavac omogućava plaćeni gradski prijevoz i puno radno vrijeme. Opis posla je briga i skrb za starije i nemoćne osobe. Knadidat treba imati položen tečaj za njegovatelja i radno iskustvo od godinu dana. Mjesto rada je Osijek. Zainteresirani kandidati mogu poslati prijavu na link do 15.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)