18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka Tržnica prikuplja hranu za ljude u potrebi! Evo kada je akcija…

2 min read
Ovo je prilika podsjetiti se da hrane ima dovoljno, samo ponekad nije dobro raspoređena te ju trebamo proslijediti potrebitima i potaknuti građane i ljude dobre volje da se odazovu - objavili su iz osječke Tržnice...

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Tržnica Osijek ogranizirat će 1. prosinca ’23. godine u 10:30 sati na tržnici Gornji grad prikupljanje hrane za ljude u potrebi, nastavljajući provoditi projekte s udrugom Rijeka Ljubavi u okviru proslave Dana Grada Osijeka i Dana Tržnice.

Sa ciljem jačanja svijesti javnosti o problemu nedostatka hrane u svijetu, kao i jačanjem solidarnosti, misleći i na velik broj onih koji, na žalost, oskudijevaju i ne mogu si priuštiti hranu nužnu za život i zdravlje, te na još veći problem bacanja viška hrane na tržnicama i izvan nje, Tržnica d.o.o. redovito organizira podjelu i donaciju hrane, a sada to čine i pred potencijalno većim brojem osoba, kako bi se u predblagdansko vrijeme osiguralo trpeze najpotrebitijima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pozivamo Vas, naše vjerne zakupnike, građane i sve ljude dobre volje da se priključite našoj akciji, a kao mali znak pažnje za vaša dobra djela, za vas smo pripremili čaj i topla peciva. Ovo je prilika podsjetiti se da hrane ima dovoljno, samo ponekad nije dobro raspoređena te ju trebamo proslijediti potrebitima i potaknuti građane i ljude dobre volje da se odazovu – objavili su iz osječke Tržnice, dodajući…

– Za sve dodatne informacije i prijavu za doniranje možete kontaktirati Službu komercijalnih poslova i naplate, na broj telefona: 031/213-332 ili na e-mail adresu: boris.juvancic@trznica.hr. Srdačno Vas pozdravljamo i nadamo se da ćete se odazvati našoj akciji! – zaključili su u pozivu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)