15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nenad Bjelica u Ligi prvaka remizirao u Portugalu i otputovao izravno u München!

2 min read
Uglavnom, mislim da je rezultat u redu - rekao je Bjelica za Union Berlin, prenosi njihova službena mrežna stranica

Uz Ljupka Petrovića koji je sa Crvenom Zvezdom osvojio Ligu prvaka, uz Milana Đuričića i njegov doprinos radu s mladima, za što je nagrađen i od strane HNS-a, uz Petra Krpana koji u nacionalnom sustavu sukreira vrhunske rezultate hrvatskog nogometa, mi još osim njih i Nenada Bjelice boljeg trenera u Osijeku nismo imali. A Nenad Bjelica vodi Bundesligaša i igra Ligu prvaka. To već s trećim klubom, nakon Austrije i Dinama. A jučer je remizirao s Union Berlinom protiv portugalske Brage.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Samo, pvaj puta će jako žaliti za rezultatom. Jer, vodi se borba za 3. mjesto u grupi, baš protiv Brage, a velik dio utakmice osječki trener je imao igrača više. No, posrnuli Bundesligaš teško ‘se čupa’ iz ove situacije, ali ide. U 31. minuti, na 0-0, domaćin je ostao s igračem manje, da bi do 42. minute Bjelica imao vodstvo. Braga je poravnala u 51. i sada Bjelici treba njihov poraz u Napulju, a Unionova pobjeda protiv Reala da bi ostao u Europskoj ligi. Hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu protiv Brage pod kormilom Bjelice.

– Volio bih više, ali bila je to solidna utakmica. Nažalost u drugom poluvremenu nismo napravili ono što smo htjeli. Nakon greške prije primljenog gola, trebalo nam je kratko vrijeme da se vratimo u igru. Uglavnom, mislim da je rezultat u redu – rekao je Bjelica za Union Berlin, prenosi njihova službena mrežna stranica, prenoseći i riječi Robina Gosensa…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …u situaciji u kojoj se nalazimo nismo u poziciji jednostavno podnijeti takav otpor.

Bjelicu sada čeka velika utakmica s Bayernom. Danas iz Brage putuje izravno u München. Utakmica na Allianz Areni je u subotu.