5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek nastavio ‘niz na kruhu i vodi’! Zekić: “Nisam u trenerskoj karijeri imao ovakav niz bez pobjede”

2 min read
Bilo je to dobrih, žestokih 90 minuta, ali manjkave realizacije. Štoviše, dobro je rekao Zekić, pola se toga neće vidjeti kasnije u sažetcima na TV-u, toga što je Osijek stvorio prema naprijed, jer nije pucao.

Nije to loše Zekić ‘namirišao’ najavivši Miereza kao strijelca za Osijek, jer ovaj je ‘hrvatski praunuk’ bilo u nekoliko šansi, no nažalost je sve ostalo na ‘malo mañana’. Iskreno, igrao je Osijek dobro, Rijeka još bolje, posebno u nastavku utakmice. ‘Prštale’ su i akcije i kiša, ali na kraju je Rijeka nastavila niz bez poraza, a Osijek ‘niz na kruhu i vodi’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nisam u svojoj trenerskoj karijeri imao ovakav niz bez pobjede. Kada čovjek ima puno problema i izazova, mora dati još impulsa. Moramo raditi s više energije, htijenja… i bit će to sve dobro – zaključio je trener Osijeka Zoran Zekić, razgovarajući nakon utakmice za klupsku TV, a nakon što je analizirao susret i kazao kako je s prvim dijelom susreta bio zadovoljan.

Osijek je jučer igrao s Rijekom u Osijeku. Bilo je to dobrih, žestokih 90 minuta, ali manjkave realizacije. Štoviše, dobro je rekao Zekić, pola se toga neće vidjeti kasnije u sažetcima na TV-u, toga što je Osijek stvorio prema naprijed, jer nije pucao.

– Prvo poluvrijeme sam bio dosta zadovoljan. Okomiti smo bili, imali dobar priključak, ali te situacije će se neće vidjeti na TV-u kada se budu nizali ‘highlightsi’, jer mi pucali nismo – rekao je Zekić i nastavio…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pali smo u nastavku, što zbog kvalitete Rijeke, što zbog naših nepromišljenih pasova. Stvorili smo si sami pritisak i morali se ‘čupati’. Na kraju moram biti zadovoljan bodom. Ne podcjenjujući kvalitetu Rijeke, mi smo sami sebi stvarali probleme – još je rekao trener Osijeka.

Do odlaska na odmor dvije su utakmice.

Foto: OsijekExpress.com