5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mladić na zebri ‘pokupio’ pješakinju! Teško je ozlijeđena…

1 min read
- U prometnoj nesreći 63-godišnjakinja je teško ozlijeđena, kojoj je pružena liječnička pomoć te je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

– U Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulica 108. Brigade ZHNG, Generala Petra Stipetića i Eugena Kumičića, dana 4. prosinca, oko 18 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena – javila je jutros policija, dodajući…

– Očevidom je utvrđeno da je 25-godišnjak upravljajući osobnim automobilom ušao u raskrižje ne propustivši 63-godišnjakinju, koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu, te je došlo do udara automobila u istu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći 63-godišnjakinja je teško ozlijeđena, kojoj je pružena liječnička pomoć te je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se.