5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U selu 74 stanovnika, a noć bučna… Sve dok policija 46-godišnjaka nije ‘odbacila u grad’!

1 min read
- Također kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet - javlja policija i dodaje...

Kako ovo mjesto ima 74 stanovnika, tamošnji vjerojatno sve znaju. A policija izvještava da su u ovom malenom slavonskom mjestu jučer oko 20 sati imali posla s muškarcem u vidno alkoholoziranom stanju. Vrijeđao je i vikao, naposljetku iz Ferovca prebačen u Požegu, u odgovarajući smještaj preko noći.

– U četvrtak 8. prosinca 2023. oko 20 sati u mjestu Ferovac, muškarac starosti 46 godina je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vikao, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet – javlja policija i dodaje…

– 46-godišnjak  je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici uručen prekršajni nalog – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)