23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva mladića sinoć otišla u smrt! “Bio je jako dobar”, govore za vozača…

1 min read
- ...bio je jako dobar čovjek - rekao je za vozača jedan od njegovih poznanika za 24sata.hr, dodajući da nikada nije 'divljao' automobilom niti vozio 'ludo', da ne zna što se dogodilo kobne večeri.

Sinoć u 19:41 policija je primila dojavu o prometnoj nesreći na županijskoj cesti 4224, između Komletinaca i Nijemcima u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Policija je odmah stigla na mjesto događaja, s uz njih i vatrogasci i hitna medicinska pomoć, no mladićima nije bilo spasa.

– …bio je jako dobar čovjek – rekao je za vozača jedan od njegovih poznanika za 24sata.hr, dodajući da nikada nije ‘divljao’ automobilom niti vozio ‘ludo’, da ne zna što se dogodilo kobne večeri.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću. Čovjek je bio jako dobar… – nastavio je, dodajući da ga svi znaju samo po dobrom.

– Prije je vozio Fiata, a BMW je tek kupio prije mjesec dana… – zaključio je za 24sata.hr.

Sinoć od 20.05 sati za promet je bila zatvorena ta dionica županijske ceste. Očevid je trajao do dugo u noć. Okolnosti nesreće policija još nije prioćila, no neslužbeno se doznaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mladići su, neslužbeno je rečeno, iz Donjeg Novog Sela i iz Komletinaca. Te večeri bili su na kirbaju u Komletincima. Vozač je krenuo BMW-om odvesti kolegu kući. Vozač je sletio sa ceste i zabio se u drvo.

Foto: Pixabay (ilustracija)