23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđena na pješačkom! Udario ju pijani vozač, a ni ona nije bila trijezna…

1 min read
- Teško ozlijeđenoj 53-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju.

– U Slavonskom Brodu, na pješačkom prijelazu u Vukovarskoj ulici, dana 8. prosinca, u 22.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 53-godišnja pješakinja teško ozlijeđena – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u istu i njenog pada na kolnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Teško ozlijeđenoj 53-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju.

– Izvršenim alkotestiranjem sudionika prometne nesreće, utvrđeno je da je 24-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,73 promila, a u organizmu 53-godišnje pješakinje očitana je koncentracija od 0,67 promila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– 24-godišnji vozač je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola, i protiv istoga policija podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)