14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Kod nekih fleksibilno, može i od kuće, plaćaju prijevoz, nagrade…

3 min read
Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Primamljive poslovne ponude dolaze s portala posao.hr. Top 10 poslova za vas izdvajamo u nastavku!

Outbreak d.o.o. traži osobu na poziciji Prodajni predstavnik za prodaju sredstava za zaštitu bilja (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Izabrani kandidat će biti odgovoran za postojeće kupce i istovremeno otvarati nove prodajne kanale s ciljem postizanja prodajnih ciljeva i tržišnog udjela na dodijeljenom području.. Prijavite se do 18.12.2023. na link.

Manpower zapošljava na poziciji Telefonski prodajni savjetnik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. U opis posla spada telefonska komunikacija s postojećim i potencijalnim A1 privatnim korisnicima. Poslodavac nudi mjesečnu priliku za ostvarenje atraktivnih bonusa (već od prvog mjeseca rada). Prijavite se do 31.12.2023. na link.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Deltron d.o.o. traži osobu na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb ili Osijek. Glavna zadaća ove pozicije je širenje prodajne mreže, otvaranje novih prodajnih mjesta i pozicioniranje naših proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme. Nude odličnu atmosferu na poslu, dobre odnose, timski duh i kohezivnost timova. Prijavite se do 19.12.2023. na link.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.  zapošljava na poziciji Referent knjigovodstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se usavršavanje znanja talijanskog jezika i znanja potrebnih za administrativne poslove. U opis posla ulazi kontrola i raspoređivanje računovodstvene dokumentacije. Kandidat treba imati SSS ili VSS ekonomskog usmjerenja i jednu godinu radnog iskustva. Prijavite se do 01.01.2024. na link.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) u kontinentalnoj Hrvatskoj. Radi se o upravljanju manjim timom zaposlenika. Nude se iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima te prigodne nagrade, kao što su božićnica, uskrsnica i druge financijske nagrade. Prijavite se na link do 08.01.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 15.01.2024. putem linka.

Karol Sp. z o.o. Zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Nudi se atraktivan kompenzacijski sustav na bazi rezultata nu radu. U opis posla spada stvaranje i održavanje dugotrajnih odnosa s klijentima. Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Full Flavour j.d.o.o. zapošljava na poziciji Dostavljač / Vozač (m/ž). Nude bonuse na zaradu, fleksibilno radno vrijeme te način poslovanja prema dogovoru i mogućnostima zaposlenika. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 30.12.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BAROLIT-OS d.o.o. traži osobu na poziciji Soboslikar I ličilac (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana. Naknada za troškove prijevoza isplaćuje se u cijelosti. Prijavite se do 12.01.2024. na link.

TEHNO FILTER d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno te isplata naknade za cjelokupne troškove prijevoza. Opis posla je zaprimanje i izdavanje robe, materijala i proizvoda u/iz skladišta primjenujući sisteme kontrole prijema. Prijavite se do 01.01.2024. na link.

Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)