28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Preko noći! NK Osijek od jučer do danas ostao bez dva igrača!

2 min read
Nije da će nužno manjkati, ali suludo je preko noći ostati bez dvojice - 'puf'.

Taman je završila utakmica sa Slavenom (4-1), a NK Osijek i Opus Arena ostali su bez dva igrača. Jedan se vratio u svoj klub, drugi otišao u Kinu. Nije da će nužno manjkati, ali suludo je preko noći ostati bez dvojice – ‘puf’.

– Makedonski reprezentativac Jovan Manev okončao je svoju posudbu u Nogometnom klubu Osijek. Turska Adana Demirspor odlučila je aktivirati opciju iz ugovora s Bijelo-plavima i povući već ove zime 21-godišnjeg stopera natrag u svoje redove jer na njega ozbiljno računaju u nastavku sezone. Manev je za Bijelo-plave odigrao sedam utakmica, a u posljednje vrijeme nije konkurirao za momčad zbog ozljede – objavio je NK Osijek, dodajući i riječi Maneva…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Odluka je bila isključivo na Adani, tako je i sklopljen dogovor s Osijekom. Čast mi je bila što sam igrao za Osijek, ali je Adana moj klub za koji sam vezan višegodišnjim ugovorom. Stoga je jasno da sam prihvatio njihovu odluku, posebno jer su mi dosad puno pomogli u mojoj karijeri… – kazao je.

Nadalje, Ivan Fiolić se u svlačionici oprostio od suigrača i stručnog stožera. Sporazumno je raskinuo ugovor i odlazi u Kinu gdje nastavlja igračku karijeru.

– Duže vrijeme nisam igrao u kontinuitetu, moglo je biti zasigurno više nastupa. No, generalno gledajući bilo mi je ovdje prelijepo i uživao sam u Osijeku. Na kraju krajeva, tu sam se ostvario i kao otac, dobio sam kćerku i sigurno će mi puno toga pozitivnog ostati u sjećanju – rekao je, među ostalim, Fiolić, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Idem u Kinu, potpisao sam tamo ugovor, sretan sam i zadovoljan. Idem u Tianjin Tiger, gdje smo na okupljanju 3. siječnja. Iskreno mi je cilj zadržati se tamo što duže, a dobio sam vrlo pozitivne informacije o njima iz dosta meni bliskih izvora. Potpisao sam ugovor na dvije godine i vjerujem da ću se brzo prilagoditi na sve što me tamo očekuje.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)