19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova trgovina u Retail Parku Gacka! Stiže tekstilni diskonter, stižu dekoracije, kozmetika…

1 min read
Asortiman uključuje i mnoge druge proizvode za svakodnevnu potrebu kao što su dekoracije, igračke, kozmetički proizvodi, modni dodaci, kućni tekstil i više. Dopustite da vas raznolikost iznenadi! - zaključuju u objavi.

– Sigurno ste do sada već posjetili u svibnju otvoreni Retail park Gacka. Lociran je na odličnoj poziciji Osijeku, pripada gradskoj četvrti Industrijska četvrt, a nalazi se naposredno uz najveće, najprostranjenije i najnapučenije osječko naselje Sjenjak – objavili su danas iz RC Gacka, donoseći novu vijest, novu trgovinu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Već više od pola godine na toj lokaciji uspješno posluju dm, Hervis, Pepco, sada već dobro poznati i među mlađom populacijom omiljeni Sinsay, ali i isto tako popularan brand za mlade House, Sancta Domenica, Knjižara Znanje, a od sutra svoju bogatu ponudu predstavit će i omiljeni KiK.

– KiK je uspješna europska priča s preko 4.000 trgovina i 29.000 zaposlenika. Spada među najveće lance maloprodajnih trgovina u Europi. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i kontinuiranom ekspanzijom pokrio tržište. Sutra, 21. prosinca u Osijeku otvara jubilarnu 100. trgovinu i to baš u Retail Parku Gacka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zaputite se već sutra u Kik i otkrijte veliki izbor moderne odjeće visoke kvalitete po najpovoljnijim cijenama i ostvarite svoj stil raznolikim modnim asortimanom. Ali KiK je puno više od tekstilnog diskontera. Asortiman uključuje i mnoge druge proizvode za svakodnevnu potrebu kao što su dekoracije, igračke, kozmetički proizvodi, modni dodaci, kućni tekstil i više. Dopustite da vas raznolikost iznenadi! – zaključuju u objavi.

Foto: RC Gacka (screenshot)

Facebook Comments