16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vujnovac u Mjenjačnici završio na preporuku prijatelja iz Osijeka! Vujnovac je bio student i konobar!

2 min read
Za Jutarnji je snimku komentirao i sam Vujnovac, kazavši kako je jedan njegov prijatelj tada radio za Roberta Knjaza, da je projekt njemu bio zanimljiv i da je to bila dobra zezancija.

Svi ste već vjerojatno vidjeli snimku u kojoj u Mjenjačnici Roberta Knjaza prije skoro 20 godina Hladno pivo stiže na sumo trening kod Pavla Vujnovca. ‘Mega bogati’ Hrvat tada je bio na završnoj godini studija u Osijeku, nije bio sumo hrvač, ni trener, ni instruktor, već statist, glumac kojeg je Knjaz ‘nabavio’ preko ‘frenda’ iz Osijeka, doznaje Jutarnji list. Preporučio mu je Vujnovca, tadašnjeg konobara, jer je, valjda, odgovarao ulozi. – …trebao nam je stasom jači glumac koji bi odigrao trenera. To je bio svojevrsni skeč napravljen za dečke iz Hladnog piva koji nisu smjeli znati što ih sve očekuje, pa su mislili da će morati trenirati – otkriva Knjaz za Jutarnji list, dodajući da Vujnovca prije snimanja ove emisije nije poznavao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako je došao do njega? Knjaz kaže kako je u pomoć zvao svog prijatelja iz Osijeka, koji je predložio svog konobara. Pojavio se Pavao Vujnovac. Hladno pivo nije tada shvatilo da je po srijedi glumac, a Knjaz dodaje kako nitko nije slutio da će skoro 20 godina poslije ovaj čovjek biti vlasnik – ‘svega’.

Za Jutarnji je snimku komentirao i sam Vujnovac, kazavši kako je jedan njegov prijatelj tada radio za Roberta Knjaza, da je projekt njemu bio zanimljiv i da je to bila dobra zezancija.

‘Screenshotove’ iz emisije objavio je Jutarnji list i možete ih vidjeti na izvorniku… A mi smo pomislili i provjerili tko bi taj prijatelj mogao biti i nazvali čovjeka koji danas živi i radi u Puli, a bio je članom tima Roberta Knjaza.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Riječ je o Osječaninu Borisu Buriću. I da, rekao je Burić, on je to dogovorio. Inače, Burića brojni Osječani znaju kako sjajnog šaljivdžiju, osobu koja je perfektno odgovarala timu tadašnjih produkcijskih pothvata Roberta Knjaza. Naravno, ni Buriću ni na kraj pameti nije bilo da će glumac sumo hrvača postati ‘gazda’ PPD-a, Fortenove…

Foto: Youtube (screenshot)