23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Užasna scena! Jedna osoba umrla u bolnici! Policija donosi detalje stravične nesreće…

2 min read
- Tijekom trajanja očevida u vremenu od 17 do 20.05 sati, promet je navedenom dionicom bio u prekidu, te se odvijao obilazno uz regulaciju policijskih službenika.

Policija je jučer tražila svjedoka, osobu za koju su znali da je bila na mjestu događaja i vjerojatno svjedočila cijeloj prometnoj nesreći, a kako bi zaključila istraživanje. Podsjećamo, jedna je osoba umrla u bolnici nakon prometne nesreće, a policija sada donosi sve detalje…

– Na Županijskoj cesti 4202 u blizini Trnjana, dana 23. prosinca, u 16.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su četiri osobe ozlijeđene – objavila je jutros policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Postaje prometne policije u suradnji sa zamjenikom Općinskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavili su očevid na mjestu događaja prometne nesreće. Utvrđeno je da je 53-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom započela radnju pretjecanja, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela automobila u prednji dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 22-godišnjakinja. Automobil kojim je upravljala 22-godišnjakinja je od jačine udara odbačen i sletio u odvodni kanal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 75-godišnjak, kojemu su prilikom izvlačenja iz automobila pomogli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod te je prevezen u bolnicu, gdje je naknadno od zadobivenih ozljeda preminuo. Nadalje, teško je ozlijeđena 74-godišnjakinja, dok su lakše ozlijeđeni 22-godišnjakinja, 24-godišnjak i 2-godišnjak, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Tijekom trajanja očevida u vremenu od 17 do 20.05 sati, promet je navedenom dionicom bio u prekidu, te se odvijao obilazno uz regulaciju policijskih službenika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 53-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv 74-godišnjakinje slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga (nekorištenje zaštitnog sigurnosnog pojasa) zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)