19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

S 2,10 promila na Štefanje ‘prevrnuo’ automobil na krov!

1 min read
- U ovoj prometnoj nesreći vozač i 82-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni te im je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– U Novoj Gradiški, u Ulici bana Ivana Mažuranića, dana 26. prosinca, oko 11.30 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici u očevidom utvrdili da je 56-godišnjak upravljajući osobnim automobilom s 2,10 promila alkohola u organizmu, zbog ne držanja strane kretanja prešao preko travnate bankine i kolnog ulaza te sletio u odvodni kanal gdje se automobil prevrnuo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je utvrđeno da vozač kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

– U ovoj prometnoj nesreći vozač i 82-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni te im je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su nakon pružene liječničke pomoći, alkoholiziranog 56-godišnjaka zadržali u policijskim prostorijama na otriježnjenju te protiv njega podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)