27. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zimko ’23. Prvi dan: ‘Trese se’ Zrinjevac! Na parketu brojne aktualne i bivše zvijezde sporta…

2 min read
Prvog dana 'palo je' 109 golova, samo je jedna 'tekma' završila 'nulom'.

Na Štefanje je u Zrinjevcu u Osijeku počeo Zimko! 37. po redu! Već prvog dana zaigrale su sve kategorije, uključujući i djevojčice U13 i U15, kategoriju u svom prvom nastupu. Prvog dana ‘palo je’ 109 golova, samo je jedna ‘tekma’ završila ‘nulom’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Jučer smo vidjeli i 6 seniorskih utakmica u kojima su favoriti uglavnom opravdali svoju ulogu. Ekipa sastavljena uglavnom od igrača MNK Osijek pod imenom Vatro TT Europlast s visokih 6:1 svladala je ekipu Sarvaš koji su unatoč visokom rezultatu pružili dobar otpor. Dvostruki strijelci bili su Domagoj Damjanović i Andrej Pandurević, prošlogodišnji najbolji strijelac prve hrvatske malonogometne lige. U drugoj utakmici dana MNK Saponia odigrala je jednu tvrdu utakmicu protiv ekipe Football Mania. Dva pogotka Maria Mijatovića iz prvog poluvremena nisu bila dovoljna za pobjedu jer su u drugom dijelu za 2:2 zabijali Marko Lovrenčić i Borna Amidžić. Lege su rano povele protiv Hobi dom Eko Jazo no Tenjci su uspijeli okrenuti rezultat i sa 6 različitih strijelaca došli do pobjede 6:2. Ovu utakmicu obilježilo je i čak 5 žutih kartona. DGO je opravdao status favorita i svladao Barcelona pub s 4:1 uz dva pogotka Doriana Vukovića. Ljepoticu dana odigrali su Pivnica Broko i Gold caffe CB Mind. Iako su Višnjevčani predvođeni s Josipom Špoljarićem slavili 3:1 Pivnica Broko je pružila odličan otpor te se do samog kraja nije mogao potvrditi pobjednik. U posljednoj utakmici večeri stalni sudionik završnica Mursa VBK slavila je sa 6:3 protiv ekipe Aniko d.o.o. uz čak 4 pogotka Filipa Lišnića. Danas nas ponovno od jutra očekuju nova uzbuđenja pa stoga požurite na Zrinjevac – zaključuje se u izvješću i najavi poslije prvog dana…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U kategoriji 45+ Plinco dostava plina slavila je protiv Sarvaša s 2:1. Kategorija veterana 35+ ove sezone iznjedrila je 8 vrhunskih ekipa te se stvarno teško može izdvojiti jednog favorita. Svaka ekipa puna je nekadašnjih malonogometnih, ali i velikonogometnih zvijezda pa su njihove utakmice vrlo dobro posjećene, a sa sigurnošću možemo reći i da bi se pojedine ekipe seniora dobro namučile u svladavanju veterana ako bi ih uopće i svladali. U prvoj utakmici Auto kuća Lux dugo je vodila protiv ekipe Hobi dom Eko Jazo pogotkom Grgura Vasilja, no Tenjci se na kraju ipak vraćaju pa je konačnih 1:1 rezultat kojim su se morali zadovoljiti i jedni i drugi. U drugoj utakmici uvijek goropadna CB 5 Gravia s visokih 7:1 svladala je CB Sambu Auto Brkić koja se natječe i u starijoj kategoriji.

Foto: Google Street View (screenshot, ilustracija), Pixabay (ilustracija) & Zimko (screenshot)