1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek na društvenim mrežama čestitao Šukeru rođendan, a onda je krenulo…

1 min read
"Legenda! Živio nam jos 100 godina! 'Hetjerska' primitivna odvratna rulja neka krepa...", bio je jedan od ponavljajućih odgovora.
davor šuker

“Davoru Šukeru želimo sretan rođendan i sve najbolje!”, napisali su to na društvenim mrežama jutros iz NK Osijek, što poslovično čine za svakog svog bivšeg igrača ozbiljnijih tragova u karijeri, što svakako ‘zlatna kopačka’ i više nego jest, pored toga što je već otprilike desetljeće i počasni građanin Osijeka. No, nisu računali da ga novija generacije navijača baš ne obožavaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakupilo se odmah komentara ‘hejterskog karaktera’, od “Onaj tko je ovo napisao trebao bi odmah dobiti otkaz!”, preko “U Novu godinu ste ušli kao što ste završili i staru… – briljantno… Koji debilizam… J*** vas on sve redom”, do “Ne mogu vjerovati da ste vi ovo objavili.” Bilo je toga, razumije se još, ali i odogovora racionalnih, koji njegovu nogometnu ulogu ne promatraju kroz svojedobnu navodnu izjavu da se osjeća Zagrepčaninom i da je oduvijek navijao za Dinamo…

“Legenda! Živio nam jos 100 godina! ‘Hetjerska’ primitivna odvratna rulja neka krepa…”, bio je jedan od ponavljajućih odgovora.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, Davor Šuker je rođen 1.1.’68. godine u Osijeku. Bivši je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, član UEFA-inog Izvršnog odbora, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, najbolji strijelac hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena.

Foto: Youtube (screenshot)