29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Rumunj ‘izručen’ iz Like u Slavoniju! Na Silvestrovo uhićen kradljivac od kolovoza…

1 min read
Nakon zaprimljene prijave o krađi iz prodavaonice u Županji i dostavljenog odštetnog zahtjeva odgovorne osobe tvrtke, policijski službenici PGP Županja tragali su za 25-godišnjim državljaninom Rumunjske...

Pravda je spora, ali ‘miriši dugo’. Na Silvestrovo je daleko od Slavonije uhićen Rumunj za kojeg se otkrilo da je u kolovozu ‘operirao’ po Slavoniji, krao parfeme. ‘Izručen’ je iz Like u Slavoniju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nakon zaprimljene prijave o krađi iz prodavaonice u Županji i dostavljenog odštetnog zahtjeva odgovorne osobe tvrtke, policijski službenici PGP Županja tragali su za 25-godišnjim državljaninom Rumunjske kojeg su dovodili u vezu s prijavljenim kaznenim djelom – javlja policija i nastavlja…

– Nakon što je 31. prosinca 2023. godine uhićen na području PU ličko-senjske, doveden je u službene prostorije PGP Županja, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je potvrđena sumnja kako je 18. kolovoza 2023. godine iz prodavaonice u Županji otuđio nekoliko parfema, čime je tvrtku oštetio za nekoliko stotina eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 25-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Krađa – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)