27. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zbog rastrojenog stanja završio u bolnici! Nije mu dala pivo, srušio bor, urlao na policiju…

1 min read
- Budući da je pružao aktivan otpor prema istome su primijenjena sredstva prisile, kojom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba. 

– Unutar ugostiteljskog objekta u centru Slavonskog Broda, dana 3. siječnja, oko 11.40 sati, 37-godišnjak je narušavao javni red i mir vikom i galamom jer mu zaposlenica nije uslužila alkoholno piće budući da je bio vidno alkoholiziran – javlja policija, ali to je samo početka, ‘zagrebano po površini’ što bi se reklo, jer ‘show’ je tek uslijedio…

– Pritom je na pod srušio okićeni bor.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je vikao i galamio, vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike te pokušao pobjeći u čemu su ga policajci spriječili i priveli u policijsku postaju.

– Budući da je pružao aktivan otpor prema istome su primijenjena sredstva prisile, kojom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba. 

– Alkotestom je u organizmu 37-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,60 promila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog rastrojenog stanja u kojem se nalazio pružena mu je liječnička pomoć te je prevezen i zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju.

– Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)