19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jedan je 15-godišnjak primljen u KBC Osijek s frakturom lubanje, drugi s kontuzijama…!?

1 min read
Neslužbene informacije govore kako je starija skupina mladića napala skupinu mladića u dobi od oko 15 godina, uglavnom. Tuklo se, neslužbeno se govori, oko 20-ak osoba.

– Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja – objavila je šturo i kratko Policijska uprava vukovarsko-srijemska o sukobu dvije grupe mladića, među kojima je bilo maloljetnika, nakon koje je navodno 10-ak osoba ozlijeđeno, od kojih je troje prebačeno u KBC Osijek, gdje jedna osoba ima, neslužbeno se doznaje, frakturu lubanje, druga kontuziju glave, trbuha i prsnog koša.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U ranim jutarnjim satima zaprimljena su trojica maloljetnika, dvojica sa zadobivenim teškim tjelesnim ozljedama. Trenutno su stabilno i nalaze se izvan životne opasnosti – rečeno je za Večernji list iz Ravnateljstva KBC-a Osijek, koji doznaju da je riječ o dječacima rođenima ’08. i ’09. godine, dok je jedan otpušten na kućnu njegu.

Što je dovelo do ovog sukoba i tko je sve bio u isti uključen, koliko ukupno osoba, ne zna se. Glasno se samo priča o mogućnosti sukoba dviju navijačkih skupina. Neslužbene informacije govore kako je starija skupina mladića napala skupinu mladića u dobi od oko 15 godina, uglavnom. Tuklo se, neslužbeno se govori, oko 20-ak osoba.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)