14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Presretač’ u Slavoniji ‘skinuo’ Mercedes i Turčina za volanom u brzini od nevjerojatnih 228 km/h

1 min read
- Mercedesom njemačkih registracijskih oznaka upravljao je 34-godišnji državljanin Turske krećući se brzinom od 228 km/h, na dijelu autoceste gdje je prometnim znakom brzina ograničena na 130 km/h.
brzina autocesta noć svjetla

To vam otprilike izgleda ovako, u viđenom slučaju… Na jednom od odmarališta autoceste policija se povuče na parkiralištu blizu izlaza na autocestu, jedan od policijskih službenika mjeri brzinu vozila na cesti, dok drugi na mjestu vozača čeka. U trenutku kada uoče vozilo u prekoračenju brzine, ‘presretač’ kreće…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici tzv.“presretača“ su 10. siječnja u 0,34 sati na autocesti Zagreb-Lipovac, na području općine Babina Greda, snimili osobni automobil u prekoračenju brzine za 75 km/h više od dopuštene – javlja policija i precizira..

– Mercedesom njemačkih registracijskih oznaka upravljao je 34-godišnji državljanin Turske krećući se brzinom od 228 km/h, na dijelu autoceste gdje je prometnim znakom brzina ograničena na 130 km/h.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su vozilo zaustavili i vozaču uručili prekršajni nalog s izrečenom novčanom kaznom u iznosu od 660 eura i zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

– Vozač je odmah platio 2/3 izrečene novčane kazne, čime se kazna smatra plaćenom u cjelini sukladno odredbama Prekršajnog zakona – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)