4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Od 15. siječnja doći će do korekcija vremena polazaka autobusa GPP-a na tramvajskoj liniji 1

1 min read
Kako doznajemo, broj polazaka ostaje isti, ostaje i razmak između polazaka jednak i istovjetan važećem raspored

‘Stay tuned’, kažu na zapadu. Kažemo i mi. Jer, obavijesti još slijede, ali valja znati…

S obzirom na nešto malo više ‘kruženja’ uslijed radova na rekonstrukciji i obnovi tramvajske infrastrukture u Osijeku, autobusi koji voze na inače tramvajskoj liniji 1, imat će izvjesnih korekcija u polascima od 15. siječnja, najavili su iz GPP-a putem društvenih mreža, pod naslovom – Izmjene u kronologiji polazaka vozila javnog prijevoza na tramvajskoj liniji br. 1.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, zbog nastavka radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture, od ponedjeljka, 15. siječnja 2024. godine, GPP uvodi izmjene u kronologiji polazaka vozila javnog prijevoza na tramvajskoj liniji br. 1: Zeleno polje – Višnjevac.

Kako doznajemo, broj polazaka ostaje isti, ostaje i razmak između polazaka jednak i istovjetan važećem rasporedu, neće doći ni do smanjenja broja vozila, no do manjeg broja polazaka, niti će se povećati razmak između polazaka, već će samo doći do pomjeranja u vremenu polaska za cca. 5 minuta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sve informacije o izmjenama u prometu dostupne su putem gradskih tramvajskih stajališta opremljenih nadstrešnicom ili informativnom pločom, web stranice www.gpp-osijek.com, društvenih mreža i info-telefona u prometnim uredima u Ulici Cara Hardijana i na gajevom trgu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)