29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nađen Mercedes ukraden uz granicu Hrvatske, Srbije i BiH…

1 min read
- Tijekom policijskog postupanja i provjeravanja svih okolnosti tog događaja utvrđeno je da je osumnjičenik 10. siječnja u Drenovcima otuđio navedeni automobil te ga odvezao na drugu destinaciju.

U Drenovcima, mjestu na jugoistoku Slavonije koje graniči sa Srbijom i, preko Račinovaca i Save i sa BiH, prekjučer je nestao Mercedes. Ukraden je automobil 63-godišnjaku. Samo dan kasnije, policija ga je našla.

Naime, 63-godišnjak je prijavio da mu je tijekom jutarnjih sati 10. siječnja u Drenovcima otuđen osobni automobil  „Mercedes“. I iako je brojnima u komentarima prva pomisao bila ‘piši kući propalo’, dan poslije policija je našla i automobil i počinitelja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Postaje granične policije Vrbanja su proveli kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo Krađa – javila je policija, dodajući…

– Tijekom policijskog postupanja i provjeravanja svih okolnosti tog događaja utvrđeno je da je osumnjičenik 10. siječnja u Drenovcima otuđio navedeni automobil te ga odvezao na drugu destinaciju.

– Policijskim izvidima pronašli smo traženo vozilo, oduzeli ga od osumnjičenika i vratili vlasniku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 45-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave – zaključili su.

Foto: Pixabay (ilustracija)