5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Temeljem naloga suda Osječaninu (21) u kuću, u auto…

1 min read
- Također, utvrđeno je da je 21-godišnjak tijekom 2023. i 2024. godine davao marihuanu na konzumaciju dugim osobama te je u više navrata prodavao drogu.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 21-godišnjak sa šireg područja Osijeka počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Omogućavanje trošenja droge“ – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U petak, u Osijeku policijski službenici zatekli su 21-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 142 grama marihuane, jedne tablete „ecstasy“, 0,5 grama amfetamina i više komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

– Naime, jučer je temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, obavljena pretraga doma i drugih prostorija kao i osobnog automobila s kojim se koristi 21-godišnjak, a tijekom koje su policijski službenici pronašli i uz potvrdu oduzeli 123,8 grama marihuane.

– Također, utvrđeno je da je 21-godišnjak tijekom 2023. i 2024. godine davao marihuanu na konzumaciju dugim osobama te je u više navrata prodavao drogu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv počinitelja podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)