4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Joksimović ususret koncertu u Osijeku: Oživjet ćemo stare emocije!

1 min read
- Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu Venera, Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikad nije učinio, a obećava kako ni osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje.

Foto: Instagram (screenshot)

– Jako se radujem ponovnom dolasku u Osijek. Činjenica da se nismo vidjeli četiri godine dodatno me motivira prilikom priprema za ovaj nastup. Svaki put do sada smo imali sjajnu atmosferu, publika već zna da ćemo zajednički oživjeti neke zaboravljene emocije, kao i da ćemo napraviti nove – rekao je Željko Joksimović, koji je nakon nedavnih koncerta u zagrebačkoj, varaždinskoj i zadarskoj areni rasprodao i karte za koncert u Gradskom vrtu u Osijeku, koji će se održati u subotu, 3. veljače, objavili su organizatori koncerta najavljujući spektakl u Osijeku…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu Venera, Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikad nije učinio, a obećava kako ni osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje.

– Svaki koncert ima neku svoju draž, za svaki se drugačije spremamo baš zato što publici uvijek pružamo jedan novi užitak, samo neku našu emociju koju podijelimo s publikom. Nekada se te stvari dogode spontano, neka budu osmišljene unaprijed. Ali sigurno je da publika u Osijeku neće biti iznevjerena za ‘iznenađenje’ i jednu divnu večer koju želim prirediti im – rekao je Joksimović, koji se, inače, prije nekoliko dana vratio iz Beča gdje je održao koncert u palači Hofburg.

Foto: Instagram (screenshot)