28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bjelica doznao kaznu! Dobro je prošao, kad se već tako dogodilo…

2 min read
Naš trener tako propušta sljedeće tri utakmice, a vodit će ih netko iz stožera, gdje su Nino Bule, Danijel Jumić i Marie-Louise Eta. Pred njima su utakmice Darmstadt, Leipzig i Mainz.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & Pixabay (ilustracija)

Nakon što je dobio crveni karton, osječki trener Nenad Bjelica danas je čekao i kaznu Njemačkog nogometnog saveza zbog nesportskog ponašanja na utakmici Bayerna i Uniona. Kada se uzme u obzir kakav su stav imali mediji u Njemačkoj, dobro je prošao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bjelici je izrečena zabrana vođenja sljedeće tri utakmice Union Berlina u Bundesligi, kao i novčana kazna od 25.000 eura, objavio je njegov klub. Podsjećamo, u utakmici s Bayernom, osječki trener Bjelica u jednom je trenutku, izvan terena, u trenerskom prostoru prihvatio loptu i krenuo ju vratiti Bayernovog igraču Leroyu Saneu. On je također krenuo prema lopti, u nekom trenutku, otkriva snimka, lopta je poletjela izvan kontrole obojice, Sane gurnuo Bjelicu, a naš trener potom rukom krenuo prema licu igrača, gurnuo ga od sebe. Tko god da je prvi počeo, trener si nije smio dopustiti izbacivanje iz takta…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Momčad 1. FC Union Berlin u sljedeće tri utakmice Bundeslige morat će bez glavnog trenera Nenada Bjelice. Sportski sud Njemačkog nogometnog saveza izrekao je Bjelici zabranu igranja sljedeće tri bundesligaške utakmice njegovog kluba i kaznu od 25.000 eura zbog nesportskog ponašanja. U 74. minuti utakmice Bundeslige između 1. FC Union Berlin i FC Bayern München 24. siječnja 2024. nesportski se ponio prema igraču Münchena Leroyu Sanéu te ga je, između ostalog, uhvatio za lice, na što je sudac Frank Willenborg pokazao njemu crveni karton. Nenad Bjelica i 1. FC Union Berlin suglasili su se s presudom, što znači da je pravomoćna – objavio je Union Berlin.

Naš trener tako propušta sljedeće tri utakmice, a vodit će ih netko iz stožera, gdje su Nino Bule, Danijel Jumić i Marie-Louise Eta. Pred njima su utakmice Darmstadt, Leipzig i Mainz.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)