4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Plaća 850€ neto za konobara… Prijevoz, plaća, bonusi u ponudama drugih… Evo radnih mjesta…

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Posao.hr – tvoj ključ do novih profesionalnih izazova. Istražite 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas tijekom ovog tjedna!

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž), Administrativnog agenta u službi za korisnike na engleskom jeziku (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Nudi se naknada za prijevoz, učenje novih vještina i atraktivna plaća. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Obrt MARKO traži 3 Konobara (m/ž) za sezonski rad u Karancu. Poželjna srednja škola ugostiteljske struke, rad vikendom i praznicima. Plaća 850€ neto. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

B for Business d.o.o. zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Servisera agrađevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja prodavaonice (m/ž) i Specijalista novih otvaranja i preuređenja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se atraktivna plaća, mogućnost napredovanja i primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve. Prijavite se putem linka do 9.2.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mamut Fortis traži Operatera/Blagajnika u automat klubu (m/ž) u Čepinu. Posao uključuje rad s gostima, blagajničke zadatke i rad s automatima. Nudi se stimulacija, mogućnosti napredovanja te obuka. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

Vital Group d.o.o. zapošljava Agenta u call centru (m/ž) i Administratora (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se razne nagrade i bonusi na plaću, osigurana sva potrebna edukacija, oprema i priprema za početak rada te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je iskustvo u call centru, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, te vještine prodaje. Nude atraktivnu plaću, bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Globalna hrana d.o.o. traži studente za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i edukacije. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

Učilište Potencijal traži Nastavnika računalstva (m/ž) u Cret Bizovačkom. Potrebna viša ili prvostupanjska obrazovna razina, poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje informatike. Posao je na određeno, radno vrijeme je puno. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)