14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Rendorseg’ u Svačićevoj, ali nije mađarska policija! Već prometna nesreća i mađarska državljanka!

1 min read
- Obje vozačice, koje su bile vezane i nisu bile alkoholizirane, nisu ozlijeđene u opisanoj prometnoj nesreći.

Rendorseg, tako je stajalo na vozilu u Svačićevoj, po svemu je to izgledalo kao policijsko vozilo iz druge, susjedne države, ali formalno je to samo vozilo stranih registarskih oznaka. ‘Tresla se brda, rodio se miš’, a izgledalo je jučer kao da se iz nekog razloga policija iz Mađarske uprizorila u Osijeku. Izgleda da se to tamo smije. A zašto je zaustavljeno? Došlo je do prometne nesreće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave osječko-baranjske jučer je u 14,46 sati zaprimio dojavu da je u Svačićevoj ulici u Osijeku došlo do prometne nesreće dvaju vozila u kojoj je nastala materijalna šteta – javila je za OsijekExpress.com na uspit jutros policija, dodajući…

– Do nesreće je došlo kada je 33-godišnja strana državljanka, upravljajući vozilom mađarskih nacionalnih oznaka iz smjera sjevera prema jugu, udarila u vozilo osječkih registracija, kojim je upravljala 41-godišnjakinja, a koje se zaustavilo na kolniku ispred nje zbog gustoće prometa. 

– Obje vozačice, koje su bile vezane i nisu bile alkoholizirane, nisu ozlijeđene u opisanoj prometnoj nesreći.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očevid su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Osijek, a zbog izazivanja prometne nesreće stranoj vozačici je naplaćena kazna zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)