5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Požar u pogonu tvrtke u Osijeku!

1 min read
- Na vrijeme je bila dojava, a kolega vatrogasac koji je bio u pogonu brzo je reagirao i suzbio širenje vatre. To se mora naglasiti - kazao je zapovjednik JVP Osijek Goran Ivković.

Ozlijeđenih nema, uzrok požara otkrit će očevid, ali razmjeri istog su uvjetovali priličnu materijalnu štetu, doznaje se, jer izgorjelo je 50-ak četvornih metara krovišta, materijala poput plastike, staklene vune, tekstila, drveta…, sve nekako po sredini postrojenja, uslijed čega je pristup bio otežan. Pa ipak, i prije munjevitog dolaska vatrogasaca, ondje stacionirani kolega odreagirao je prvi, vatrenoj stihiji ‘oduzeo moć’, da bi još sat i pol 10-ak vatrogasaca JVP Osijek rješavalo požar u pogonu.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Sve su pretpostavke da su za požar krivi dimovidni kanali, no konačnu riječ reći će očevid. Naime, jutros je gorjelo, neslužbeno se doznaje, u Karolini u Osijeku, oko 7:30 sati.

– Na vrijeme je bila dojava, a kolega vatrogasac koji je bio u pogonu brzo je reagirao i suzbio širenje vatre. To se mora naglasiti – kazao je zapovjednik JVP Osijek Goran Ivković, sukladno GDPR-u vodeći računa da ne spomene naziv firme i pogona.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Ali, bila je ‘stativa’ – zaključio je.

Foto: JVP Osijek (screenshot)