2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bez Miereza u Puli! Nije ostao na odmorištu, nego vida ranjeno koljeno…

1 min read
Osijek protiv Istre danas igra s jednim napadačem, kao i do sada, suprotno nekim ranijim scenarijima o mogućoj igri s dva napadača.

Foto: OsijekExpress.com

Trebao bi se vratiti za Goricu. Možda bi igrao i da se igra u Osijeku, ali kako se igra na ‘oranici’ u Puli, Mierez je ostao kod kuće. Osijek protiv Istre danas igra s jednim napadačem, kao i do sada, suprotno nekim ranijim scenarijima o mogućoj igri s dva napadača. Bit će to novi Slovak, Almasi. A Argentinac Mierez je zbog ozljede koljena ostao doma.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Ne, nije ostao na odmorištu na autocesti, nije riječ nipošto o transferu, iako se upražnjavanje 13-ice u Dinamu moglo doživjeti kao najavu eventualnog njegovog prelaska onamo, što zapravo, neslužbeno doznajemo, nije bila i neće biti opcija, već je Ramon Mierez izostao s treninga posljednja 2-3 dana i zbog čega nije ni otišao na put u Pulu, odnosno ne konkurura za sastav.

Novu akviziciju ‘iz rukava’ Josea Botoa, napadača iz slovačkih redova, Ladislava Almasija doživio je Zekić, govori, kao ‘targetmana’, napadača dobre tehnike i vladanja lotpom, unatoč visini od 196 centimetara.

Evo sastava za Pulu…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Foto: OsijekExpress.com (arhiva) & NK Osijek, Facebook (screenshot)