1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vodovod objavio natječaj za 16 radnih mjesta! Traže ljude u tri sektora…

2 min read
Na službenoj stranici Vodovod-Osijek d.o.o. kandidati mogu pogledati cjelokupan tekst javnog natječaja za svako pojedino radno mjesto...
vodovod

Osječki Vodovod objavio je Javne natječaje za 7 radnih mjesta, sve u Sektoru tehničkih poslova, u Sektoru Vodoopskrbe, Sektoru odvodnje, zajedničkoj službi… Vrsta zaposlenja na svim radnim mjestima je na određeno vrijeme u trajanju od šest mjeseci, ali uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Sva radna mjesta su u Osijeku.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Traže tako jednog radnika na održavanju u Sektoru tehničkih poslova, za što nije potrebno iskustvo i riječ je o NKV formalnoj razini obrazovanja. Sektor tehničkih poslova, Služba odvodnje traži i dva radnika na održavanju kanalizacijske mreže, a traženi uvjeti su istovjetni.

Ista služba traži i četiri vodoinstalatera. Iskustvo nije potrebno, ali se traži SSS razina obrazovanja, za vodoinstalatera, tesara, zidara ili montera instalacija. Ista služba traži i jednog strojarskog održavatelja, bez iskustva, ali svakako uz SSS strojarskog smjera. Gotovo istovjetni uvjeti su i za jednog elektroodržavatelja, osim što se traži SSS elektro smjera.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Sektor tehničkih poslova, Služba vodoopskrbe traži šest vodoinstalatera. Uvjeti za zapošljavanje skoro jedaki su kao i za prethodna četiri radna mjesta istog opisa, osim što se traži SSS za vodoinstalatera ili montera instalacija. A potreban im je i jedan elektroodržavatelj, kao i u prethodnom sektoru, sa svim istim uvjetima.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Na službenoj stranici Vodovod-Osijek d.o.o. kandidati mogu pogledati cjelokupan tekst javnog natječaja za svako pojedino radno mjesto, a koje sadrži opis poslova i odgovornosti, potrebna znanja, vještine i sposobnosti, dokumenti koje je kandidat obvezan dostaviti uz prijavu, adresa za prijavu i rokovi, obavijest o ishodu natječaja, objavu i čuvanje osobnih podataka te pravo na uvid i prigovor – objavio je Vodovod.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)