15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dijete je, znate, dobro! Bojler radi odlično, ali problem su bili prozori, više uređaja odjednom…

2 min read
Podsjećamo, dijete je dobro! Pušteno je kući iz KBC-a Osijek. To su dvije najvažnije i najbolje informacije jučer i danas!

Foto: Pixabay (ilustracija)

– Provedenim izvidima jučer je očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske obavila očevid u nazočnosti djelatnika Dimnjaka d.o.o. Osijek i djelatnika HEP plina, kojom prilikom je utvrđeno da su vrijednosti ugljičnog monoksida i metana u normali, kao i da je bojler u ispravnom stanju – objavila je danas policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uzrok trovanja ugljičnim monoksidom je splet okolnosti, odnosno istovremeni rad više kućanskih aparata te zatvoreni prozori i vrata kupaonice, zbog čega je došlo do povećanja koncentracije ugljičnim monoksidom. Dijete je izvan životne opasnosti i otpušteno je iz Kliničkog bolničkog centra Osijek bez ikakvih ozljeda – zaključuju.

Podsjećamo, dijete je dobro! Pušteno je kući iz KBC-a Osijek. To su dvije najvažnije i najbolje informacije jučer i danas! Iz KBC-a Osijek preksinoć su obavijestili policiju, a pošto je majka sama stigla s djetetom u bolnicu u Osijeku, pošto je djetetu pozlilo tijekom kupanja u kupaonici. Sumnja je pala na bojler i trovanje ugljičnim monoksidom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Operativnog dežurstva I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin preksinoć su u 20:50 sati zaprimili dojavu iz Kliničkog bolničkog centra Osijek da su zaprimili dijete u pratnji majke i da sumnjaju u trovanje ugljičnim monoksidom prilikom kupanja u kupaonici – objavila je jučer ujutro policija, a kasnije se doznalo iz Ravnateljstva KBC-a da je dijete bolje, dobro…

– …puštena je kući u dobrom općem stanju. Djevojčica od nepune tri godine primljena je u Kliniku za pedijatriju zbog akutne intoksikacije ugljičnim monoksidom. Nakon obrade i kraće opservacije otpuštena je kući dobrog općeg stanja i urednog statusa – priopćili su iz Ravnateljstva osječkog KBC-a.

Foto: Pixabay (ilustracija)