25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Smrt na cesti u Slavoniji! Sinoć, malo prije ponoći, poginula 36-godišnjakinja…

1 min read
- Uslijed opisane radnje došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila. 

– Jučer, 23. veljače oko 23.54 sati, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, a kretala se kolnikom državne ceste D46 iz smjera Mirkovaca u smjeru Jankovaca – javlja policija i pojašnjava što se dogodilo…

– Dolaskom na II. dionicu 7. km + 240 m uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na lijevu prometnu traku, u trenutku kada se iz suprotnog smjera kretao skup vozila srpskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak državljanin Srbije. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uslijed opisane radnje došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila. 

– U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 36-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, dok je 34-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u OŽB u Vinkovcima. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očevidom prometne nesreće rukovodio je Općinski državni odvjetnik u Vinkovcima te u vremenu od 00,18 do 06,18 sati, zbog očevida prometne nesreće te uklanjanja vozila sa mjesta događaja, za sav promet bila je zatvorena cesta D46 na navedenoj dionici, a promet se odvijao alternativnim pravcima – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)