28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zekićeva analiza 90+ minuta i 1:1 na Opusu: “Ponosan!” A za Rijeku nema Miereza!

2 min read
- Mierez ima tri žuta kartona i njega sigurno nema. Jugovića sam zamijenio u poluvremenu zbog ozljede, Cokaju je razbijena arkada, Bukvić je također morao izaći… - govori Zekić.

Foto: OsijekExpress.com

Zoran Zekić je ustvrdio da igrom Osijeka može biti i jest ponosan. Čak i zadovoljan. Ne sasvim, ali… Za njega je Osijek bio bliže pobjedi, nastojanja ekipe i voljni trenutak bili na odgovarajućoj razini, a da ‘krvnu sliku’ svega kvari konačan ishod, 1-1 na Opusu protiv Dinama, poslije 90+ minuta susreta, poravnanje opet u sudačkoj nadoknadi,

– Ovako, još vruće glave, mislim da mogu biti realan… – počeo je Zekić ‘u klupski mikrofon’ odmah nakon utakmcie i nastavio…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …i reći da smo odigrali jako dobru utakmicu. Praktički smo sve kontrolirali, stvorili pregršt šansi, baš kao i koji dan ranije protiv Lokomotive. Dinamo je u završnici uveo sve svoje napadačke adute iako nama nije bila ideja da se povučemo. Htio sam s Matkovićem i Ramonom imati i dalje pritisak na njihovu zadnju liniju, ali ispalo je ovako – nastavio je, kazavši i kako ne zna zašto je bilo osam minuta nadoknade.

– …a nama je na kraju popustila koncentracija i nismo riješili situaciju pred svojim golom kako smo trebali, iako smo imali loptu u svom posjedu. Htjeli smo kroz pas-igru nešto osmisliti, umjesto da to puno jednostavnije riješimo. Unatoč tomu, baš sam danas ponosan na svoju momčad, reagirala je fantastično i samo se nadam da ćemo takvi biti i dalje – izjavio je trener Zoran Zekić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Slijedi utakmica na Rijevici protiv Rijeke. Još jedan derbi. A problema u sastavu ima… – Mierez ima tri žuta kartona i njega sigurno nema. Jugovića sam zamijenio u poluvremenu zbog ozljede, Cokaju je razbijena arkada, Bukvić je također morao izaći… Dosta skupo nas je ovo koštalo, ali se nadam da će se svi oporaviti i biti nam na dispoziciji za nedjelju – kazao je trener.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)