18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oružje i tablete za potenciju! Uhićen Slavonac koji bi ili pucao ili…!?

1 min read
- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, 45-godišnjak je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje.

– Temeljem sudskog naloga, policijski službenici su 4. ožujka proveli pretragu doma i drugih prostorija u Jarmini, koje koristi 45-godišnjak, te pronašli i oduzeli više različitih dijelova za automatsku pušku, induktor za rasprskavajuću minu, jedan plinski pištolj s pripadajućim spremnikom i 25 komada streljiva, te po jedan komad streljiva za protuavionski top kalibra 30 mm i 20 mm te streljiva kalibra 14,5 mm i 12,7 mm sa probojno-zapaljivim zrnom. Također je pronađeno i oduzeto 122 komada preparata za potenciju – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, 45-godišnjak je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje.

Jučer, 5. ožujka, osumnjičeni 45-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, dok je protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu upućena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Nedozvoljena trgovina. Osumnjičenom je također uručen prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana – zaključuju iz policije.

Foto: PU VSŽ (screenshot)