15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otkriven je! Maskiran uletio u trgovinu za otkup zlata, zaprijetio, uzeo novac…

1 min read
Izvijestili smo u prosincu kako je oko 20.35 sati,  nepoznata maskirana osoba ušla u trgovinu za otkup zlata te uz prijetnju od zaposlenice zatražila novac...

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje, jučer 8. ožujka su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojništva – javlja policija o razrhešenju slučaja iz prosinca prošle godine, a o kojem smo pisali 28. prosinca, koji se dogodio prethodnog dana…

– Naime, potvrđena je sumnja da je navedeni 32-godišnjak krajem prošle godine (27. prosinca) na području Slavonskog Broda počinio razbojništvo u trgovini za otkup zlata, kada je uz prijetnju otuđio oko 2.800 eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 32-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Izvijestili smo u prosincu kako je oko 20.35 sati,  nepoznata maskirana osoba ušla u trgovinu za otkup zlata te uz prijetnju od zaposlenice zatražila novac koji mu je ista u strahu za život dala.

Foto: Pixabay (ilustracija)