14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Klub najnormalnije najavio utakmicu u petak na Opus Areni…

1 min read
Glasnogovornik kluba potvrdio nam je da se utakmica najnormalnije igra, da nikakvih zapreka za to nema.

Ograničenja nema! Utakmica se u petak najnormalnije igra na Opus Areni. Analiza i zadnja riječ stručnjaka izvanrednog pregleda službeno, koliko je nama znano, nije još rečena, no neslužbeno doznajemo da se ne nalaze zapreke na novom stadionu NK Osijek, da ništa narušeno nije, a klub je najnormalnije najavio utakmicu za petak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osijek u petak 15. ožujka igra protiv Varaždina i veća ima je briga kako do bodova, kako do pozitivnog rezultata poslije ‘toplo-hladne’ igre posljednjih kola. Klub je na društvenim mrežama uobičajeno najavio susret, nabrajajući vitalne elemente, vrijeme i mjesto odigravanja, 17 sati na Opus Areni, čak i uz TV prijenos na MAXSport1. Glasnogovornik kluba potvrdio nam je da se utakmica najnormalnije igra, da nikakvih zapreka za to nema.

Napokon, u posljednjem i jedinom priopćenju kluba na temu stadiona stoji i rečenica… – Uočena su oštećenja na nekonstruktivnom dobetoniranom dijelu, odnosno nisu zamijećena nikakva vidljiva konstruktivna oštećenja same konstrukcije tribine… – stoji među ostalim u priopćenju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjećamo, na utakmici Osijeka i Dinama došlo je otpadanja komada betona ispod istočne tribine stadiona, veličine šake, otprilike. Policija i zaštitari ogradili su to područje, klub se ispričao i najavio izvanredni pregled, koji je u tijeku.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)