18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zaštitar ‘protiv’ trojice! Zatekao ih u krađi u trgovačkom centru…

1 min read
Policijski službenici protiv navedene trojice podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu...

– Dana 14. ožujka, oko 20 sati, u Slavonskom Brodu, zaštitar je u trgovini jednog trgovačkog centra zatekao tri osobe u krađi. Utvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku, 21-godišnjaku i 20-godišnjaku nad kojima su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje proveli kriminalističko istraživanje – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Potvrđena je sumnja da su iz jedne trgovine otuđili dva parfema i prošli pored blagajne ne plativši. Nadalje je potvrđena sumnja da su osumnjičeni ranije (u poslijepodnevnim satima) istoga dana u drugom trgovačkom centru na području Slavonskog Broda, iz prostorija dvije trgovine otuđili tri parfema. Ukupna vrijednost otuđenog je oko 500 eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv navedene trojice podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kao dopunu kaznenim prijavama zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađe. Nadalje, 20-godišnjaku je izdan obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici (koristio se oštećenom osobnom iskaznicom) – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)