28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policajac ozlijeđen! Pijani Slavonac urlao u birtiji, otišao…, a onda je na ulici nastavio ‘program’…

1 min read
- U prostorijama policije 33-godišnjak je pregledan po djelatnicima hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da je isti sposoban za zadržavanje u policiji.

– Jučer, 20. ožujka oko 20.40 sati u Slavonskom Brodu, unutar ugostiteljskog objekta 33-godišnjak je narušavao javni red i mir. Naime, on je u alkoholiziranom stanju (1,34 promila) negodovao i zaprijetio konobaru zbog ne posluživanja pića, te je razbio nekoliko čaša, nakon čega je izašao iz kafića – objavila je danas policije, ali dodajući kako na tome nije završilo, jer…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nedugo potom policijski službenici su na ulici zatekli 33-godišnjaka koji je nastavio s vikom i galamom vrijeđajući policijske službenike, nakon čega su nad njim primijenjena sredstva prisile radi sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je jedan policajac ozlijeđen.

– U prostorijama policije 33-godišnjak je pregledan po djelatnicima hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da je isti sposoban za zadržavanje u policiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 33-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prijetnja, optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)