19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslovi u Osijeku i okolici: Jedan nudi početnu plaću 1.600 eura, obrok, smještaj, bonus, regres…

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Brzi put do posla je preko posao.hr. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna!

Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad na blagajni, kontrolu kvalitete proizvoda i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Traži se kandidat sa SSS-om i poželjnim radnim iskustvom u trgovini, komunikativan, pouzdan i predan poslu. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, dodaci za rad nedjeljom i blagdanima, mogućnost dodatnih financijskih nagrada te mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.4.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine i spremnost za rad u smjenama. Nude se ugovor putem agencije za privremeno zapošljavanje, mogućnost rada od kuće nakon stjecanja određenog iskustva, mjesečni bonusi, simpa nadoplata svaki mjesec te motivirana ekipa i fleksibilni smjenski rad. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu za prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Osijeku, a za drugu poziciju na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te redovita primanja. Prijavite se putem linka do 12.4.2024., a za drugu poziciju do 11.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Europa 92 d.o.o. traži Stiliste/Prodavače za rad na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati bi trebali biti strastveni, prijateljski nastrojeni te spremni pružiti izvanredno iskustvo kupovine. Nudi se početna plaća od 800,00 € neto te brojne pogodnosti poput bonusa, plaćenih troškova prijevoza i prehrane, dodatnih slobodnih dana, profesionalnog razvoja kroz obuku i mentorski program te popusta na modne brandove. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Montere metalnih konstrukcija (m/ž)za rad na terenu u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka se bavi projektiranjem, proizvodnjom i montažom čeličnih konstrukcija za različite namjene. Ponuđene su posebne pogodnosti poput osiguranog prijevoza, početne neto plaće od 1600 eura, plaćenih obroka i smještaja te raznih bonusa kao što su Božićnica, uskrsnica i regres. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stribor oprema d.o.o. traži iskusnog Razvojnog inženjera (m/ž) rad u Bilju. Posao uključuje 3D modeliranje i tehnološku razradu proizvoda, izradu tehničke dokumentacije te unaprjeđenje postojećih proizvoda. Potrebno je minimalno 4 godine radnog iskustva, aktivno znanje programa SolidWorks i ZWCAD/AutoCAD te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 5.4.2024.

Vital Group d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Posao uključuje prezentaciju, savjetovanje i aktivnu prodaju proizvoda te vođenje svih aspekata suradnje. Nudi se atraktivna fiksna primanja, stimulativni bonusi te potpuna naknada putnih troškova i smještaja. Prijavite se putem linka do 9.4.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)